Kinderboekenambassadeur

   
 

Kom je ook?

De Kinderboekenambassade is zondag 10 juni officieel geopend! Kom snel naar Den Haag en neem je lievelingsboek mee!

In de ambassade kun je een filmpje opnemen over je lievelingsboek. Vertel waarom je dat boek zo goed vindt, en waarom iedereen het zou moeten lezen. Neem ook je vader/moeder/opa/oma en je meester of juf mee. Iedereen mag namelijk een filmpje opnemen, jong en oud! Want we hebben allemaal wel een boek dat een bijzondere plek inneemt in ons hart. Als je een filmpje maakt, word je Boekambassadeur van dat boek. Hier kun je alle filmpjes bekijken die zijn gemaakt. Dit is dé plek waar we de magie van verhalen met elkaar kunnen delen.

Zaterdag 9 juni – De Taalstaat Radio 1 – kort na 11.00 uur vertelt Kinderboekenambassadeur Hans Hagen over de ambassade.