Kinderboekenambassadeur

   
 

Win een prijs met je lievelingsboek!

Een boek winnen met jouw lievelingsboek? Dat kan nu in de Kinderboekenambassade in Den Haag!

Een goed boek is als een vriend voor het leven. Waar of niet? Heb jij zo’n boek dat bijzonder is voor jou? Bezoek dan de Kinderboekenambassade en vertel in een filmpje wat je lievelingsboek is – en waarom. Met dit filmpje maak je kans op toffe prijzen!

Wat kun je winnen?

  • Trip voor 2 personen naar de Harry Potter Experience in Engeland (inclusief heen- en terugvlucht en 1 hotelovernachting)
  • 5 x 2 bioscoopkaartjes voor de film Superjuffie, naar de boeken van Janneke Schotveld
  • 10 x een Dolfje Weerwolfje-knuffel

Hoe werkt het?

Neem tussen 18 september en 28 oktober 2018 een Boekfilmpje op in de Kinderboekenambassade. Geef toestemming het filmpje te publiceren op Kinderboekenambassade.nl – dan ding je mee naar één van de prijzen.

Half november kiezen de Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen de winnaars. Wie heeft volgens hen de meest mooie, originele, enthousiasmerende en/of ontroerende Boekfilmpjes gemaakt? In november hoor je het.

Hier kun je filmpjes van anderen bekijken.