Kinderboekenambassadeur

   
 

Bijzonder bericht van ‘Children’s Laureates’

Na een zwaar jaar waarin de normale contactmomenten anders gingen dan anders, hebben alle Kinderboekenambassadeurs (aka Children’s Laureates) van over de hele wereld zich verenigd in een speciale boodschap over de kracht van boeken en lezen.

De International Children’s Laureates en Reading Ambassadors geloven dat elk kind het recht heeft om een lezer te zijn:

“Over de hele wereld zijn we doorgegaan met het schrijven en tekenen van verhalen die kinderen inspireren. Lezen is een reis die iedereen kan ondernemen, want boeken kennen geen grenzen.”

Bekijk hierboven de speciale video die onze Nederlandse Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel schoot en hieronder een fraaie compilatie met hartverwarmende boodschappen uit de hele wereld van bekende namen, zoals Áine Ní Ghlinn, Eloise Williams en vele anderen. We zijn klaar voor #ReadAroundTheWorld in 2021!

Doe je mee?!


After a tough 2020, Children’s Laureates from around the world have united in this special message about the power of books and reading. The International Children’s Laureates and Reading Ambassadors believe every child has the right to be a reader. Across the globe, we have continued to write and draw stories that inspire children.

Reading is a journey everyone can embark on because books have no borders.

We are ready for #ReadAroundTheWorld in 2021.

Join us!