Kinderboekenambassadeur

   
 

Prijsvraag Vakantielezen (gesloten)

Zomerprijsvraag kinderboekenambassadeur

Ga jij in de zomervakantie naar een exotisch oord, waar je wilde dieren tegen het lijf loopt? Of breng je dichter bij huis een bezoekje aan de dierentuin? Kom alvast in de stemming met een boek over niet alledaagse dieren! Wat is jouw favoriete titel?

In de bundel Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt van Edward van der Vendel (uitgeverij Querido) heeft Martijn van der Linden verrassende illustraties gemaakt bij de geestige gedichten. De bundel heeft hij gesigneerd met een levensgroot handgetekend nijlpaard!

Deel met ons je favoriete boek met wilde dieren in de hoofdrol en win zo’n unieke bundel!

Misschien kan je ook wel goed tekenen. Als je er een tekening bij maakt van een nijlpaard of een ander beest dan vinden we dat helemaal leuk.

Veel succes!! Je kunt je inzending mailen naar communicatie@lezen.nl.