Kinderboekenambassadeur

   
 

Poster – ‘Hier wordt aan gewerkt!’

Zoals je al eerder kon lezen wordt er hard gewerkt aan verschillende projecten door Martijn van der Linden. Een daarvan is de leesposter vol bekende kinderboekenfiguren die in alle schoolklassen van Nederland moet komen te hangen! Hij schrijft daar zelf over:

KBA Poster Sneak Preview
KBA Poster Sneak Preview – ‘Hier wordt aan gewerkt!

“SNEAK PREVIEW – Hier zie je een klein stukje van de poster waar ik al een tijdje aan werk. Ik heb nooit de ambitie gehad om schoolfotograaf te worden maar nu voelt het toch alsof ik dat even ben. Op de poster komen ongeveer 150 bekende figuren uit allemaal verschillende kinderboeken bij elkaar, ze zitten op een grote trap. Alsof ze bij elkaar op school zitten en ik een groepsfoto van ze maak. Hoewel ze lang niet allemaal stil kunnen zitten of in mijn camera kunnen kijken is het heerlijk om aan te werken en gaat het ongetwijfeld een prachtige foto opleveren!” – Martijn van der Linden

Vul het formulier hieronder in om op de hoogte te blijven

Als je het formulier niet ziet, probeer dan de pagina te herladen of in een andere browser te bekijken.