Kinderboekenambassadeur

   
 

Prijsvraag Gi-Ga-Groen (gesloten)

Vandaag, woensdag 5 oktober 2022, begint de Kinderboekenweek en die kan (wat ons betreft) wel het hele jaar duren. Dit keer is hij Gi-ga-groen! Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen. Dus ren naar de Bibliotheek of Kinderboekwinkel voor nieuwe kinderboeken en leuke (voor)leesactiviteiten rondom het thema.

Ook de bundel Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt is supergroen. Alleen al door de vele verrassende illustraties van nijlpaarden door Martijn. Nu kan je deze bundel winnen! En weet je wat nog leuker is? Martijn heeft deze bundel gesigneerd met een gi-ga-groen, handgetekend nijlpaard!

Word in oktober lid van de nieuwsbrief van de KBA en win zo’n unieke, gesigneerde bundel!

Word in oktober lid van de nieuwsbrief van de KBA en win zo’n unieke, gesigneerde bundel!

Wil je de nieuwsbrief van de KBA ontvangen, dan moet je je nog wel even aanmelden. Onder alle inschrijvers tijdens de Kinderboekenweek en in oktober 2022 verloten we een gesigneerd exemplaar van van ‘Wat je moet doen als je over een Nijlpaard struikelt’. Veel succes!