Kinderboekenambassadeur

   
 

Fleur krijgt een Voorleeslintje! – Martijn blogt

“Op de Hanzehogeschool in Groningen is er ieder jaar een grote voorleeswedstrijd. 13 februari was de finale en ik mocht, samen met drie andere juryleden, bepalen wie er dit jaar de winnaar is. “

Afbeelding van Martijn van der Linden, Kinderboekenambassadeur.
Blog van Martijn van der Linden, Kinderboekenambassadeur.

“Superspannend natuurlijk, voorlezen voor meer dan 200 studenten en docenten, maar wat hebben ze het allemaal fantastisch gedaan. Dit worden hele goede en leuke juffen en meesters! Een winnaar kiezen was lastig, het lag heel dicht bij elkaar. Maar het werd…Fleur! Zij las met veel gevoel en energie voor, als je naar haar luisterde was je zelf meteen in het verhaal. Heel knap gedaan.”

Fleur (vierde op de foto), leerling van de Hanze Hogeschool in Groningen, krijgt een Voorleeslintje van KBA Martijn van der Linden.

“Ze won niet alleen de wedstrijd maar mocht ook een Voorleeslintje in ontvangst nemen, als aanmoedigingsprijs. Hopelijk gaan Fleur en alle finalisten nog heel vaak voorlezen! Alle acht finalisten kregen het boek Briefjes voor Pelle, geschreven door Marlies Slegers, die later nog bij ze op bezoek komt.”